follow | dash
Its My Birthday !! ^^



Happy Birthday to me !! hahaha .. yes hari ni birthday saya .. 
but like always .. sambut hanye dengan family .. sambut dengan friend belum sampai umur nye lagi .. hahaha XD

This year i think Birthday paling best ! sebab hadiah nye best ..haha lol
to All my friend yang ucapkan Happy Birthday tu .. TERIMA KASIH ! ARIGATO ! KASAMIDA !! XD haha 

Birthday party ? neh ~~ mami kate "tak nak bazir duit hang tu bukan nye kecik lagi .." -,-" ok .. saya da besar .. haha tak pe .. nanti saya da besar lagi .. pakai duit sendiri kalau nak buat birthday party .. haha lol =,="

ok time for present !!! want to know what i get for my birthday ? 

from my Mami and Babah je ~~ my sistre and brother tak bg ape ape .. =,="




what is that ? itu la hadiah saya ! >,< yg netbook tu from my PMR result .. yg SJ punye barang tu my birthday present ~~ ^^ 


my mami and babah beli kan ... tee SS4 ,beg SJ,pensil box and yg kecik aku tak tahu nak panggil ape .. hahaha lol 


so itu la birthday present saya .. beli kat my star collection .. siap jadi member lagi tu .. hahah ~~ first time pergi TS .. ramai giler orang .. hahah XD


ok thats all 


ThanKyu !! :D


-= the end =-

4 Comments:

Blogger eye in said...

waaa..haeppy bufday..sory late..keke..besh nye dpt lappy baru..your parents so kind ^^.

 
Blogger Nurhafzhan E.L.F said...

Wahh, biru je semua! BTW, Saengil Chukahae! *Walaupun dah terlambat* Awal benoh ko punya birthday ni. ><

 
Blogger Nana Niel said...

Nurhafzhan .. aku yg paling tua antara kawan nurd .. T.T

 
Blogger Nana Niel said...

eye in : haha thankyu .. sebenar nye da lame nak lappy baru .. sekarang baru dapat .. haha lol :D

 

Post a Comment



<< home ♥

Older Post | Newer Post
Nana Niel




ABOUT ME ENTRY ABOUT HIM SHOUTBOX