follow | dash
finally !!! ♥


ni siapa ? >u<

kenapa finally ? >///< ni la sebab nye ~


Mr.S !! kite berbual lagi ~~ haha XD
selama ni .. tak sia sia aku tunggu die nk berbual dgn aku ~~ haha >,< 
akhirnye ! dpt jugak aku ckp dgn die dgn ade tanpa rase resah ! hahah XD


yela mne tak nye .. aku suke die sejak form 1 .. mase tu die form 2 .. sekarang aku form 4 die form 5 ..tahun ni last year die kat sekolah tu .. aku ingt nk jd kan die pakwe aku la .. hahaha lol =.=
Aimie kate aku dgn die sgt sesuai ~~ hahaha betul ke ? 
kalau betul comment la ye kat bawah tu ~~ hahah 


tak kire la sesuai ke tak .. asal die takde awek .. haha 
aku tak nak suke kat orang yg ade awek ni .. hahah menyesal aku suke kat orang yg ade awek ni 
susah ! =.= 


hahah jadi kite tunggu la ye hari isnin ni .. die bg bekal aku ke tak ?? hahah boleh aku mintak no phone sekali ~~ haha //gatal nye aku ni// =.="


-=the end=-


Thankyu !

2 Comments:

Blogger LunaAprilla. said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger LunaAprilla. said...

ntah...gatal gile la ko ni..gedik seyhhh.. :P

 

Post a Comment



<< home ♥

Older Post | Newer Post
Nana Niel




ABOUT ME ENTRY ABOUT HIM SHOUTBOX